sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Köyhät ritarit

Ohjeen pöllin Pirkan lehdestä, mutta laitan sen kuitenkin tähän:

noin 4 annosta
kuivia pullaviipaleita tai vaaleita leipäviipaleita
ripaus kanelia (oma lisäykseni)
1 muna
3dl maitoa
½rkl vehnäj.
2tl sokeria
ripaus vanilliinisokeria
paistoon margariinia

Koristeluun:
hilloa
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa

Sekoita keskenään kaneli, muna, maito, jauhot ja sokerit. Sulata rasva pannulla ja upota pullapalat litkuun, sen jälkeen pannulle. Paista molemmilta puolilta kunnes ovat vaaleanruskeita. Tarjoa hillon ja jäätelön kanssa.



Translation:
I made French toast yeasterday (and today too). Here's a recipe:

4 portions

bun slices (dry slices are best)
hint of cinnamon
1 egg
3dl milk
½ tablespoon wheat flours
½ tea spoon vanille sugar
butter to frying

jam
ice cream or whipcream

Mix cinnamon, egg, milk, flours and sugar together. Melt butter in a pan and dip bun slices in mix. Put them on the pan and fry untill both of sides are light brown. Offer with a jam and ice cream.

1 kommentti:

  1. Ai suatana, pitää tehä noita! Vitsi et alko tekee mieli. :D

    VastaaPoista