keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Vapaaehtoistyötä

Olin ensimmäistä kertaa tänään Hesyllä tekemässä vapaaehtoishommia. Oli muuten todella mukavaa. Ihmiset ovat miellyttäviä ja tekemistä on paljon, mutta järjestelyhullulle ihmiselle se oli viihdyttävää ja viisi tuntia meni nopsaan.

Olin aiemmin miettinyt yksin ja ystäväni kanssa, että työttömänä voisin mennä tekemään vapaaehtoishommia. Muutenkin rakastan kissoja ja muita elukoita ja tykkään auttaa ihmisiä. Laitoin Hesyn sivuilla lomakkeen menemään ja minulle soitettiin. Tänään pääsin paikalle, minullahan on ollut yskä, joten aiemmin en sitten päässyt.

Matkustaminen kissojen tukikohtaan (kyseessä kissatalo, koirat ovat Espoossa) on helppoa. Rautatieasemalta sinne menee bussi 64 ja se missä jäädään, on pysäkki nimeltä Urakkatie (tai katu). Hesyn piste on osoitteessa Yhdyskunnantie 11. Näin ruska-aikaan maisemat olivat kauniita.

Hesyn pisteellä on laajahko kirppari, josta voi ostaa ties mitä tavaraa: pussilakanasettejä, vaatteita, kenkiä, verhoja, kankaita, laseja, koriste-esineitä, kynttelikköjä, eläinten tarvikkeita... Ja voi sinne tuodakin tavaraa, huomioitavaa tosin on se, että kankaissa tai vaatteissa ei ole tahroja. Tai järjettömiä reikiä. Kyllä noita epätäydellisiäkin kankaita menee esimerkiksi eläinten makuualustoihin, mutta mitään kalastusverkkoa sinne ei nyt pidä roudata. :) (Paitsi jos viet sen sinne kalastusverkkona, virallisesti. Kyllä siellä kaiken maailman esineitä on.)

Järjestelin vaate- ja kangaspuolella pinoja, hyllytin siis. Mukavaa hommaa. Tässä on kirpparista pari kuvaa:

Hesyn kirpparin ulkotilaa

Ihania kynttilänjalkoja

Ja lisää.
Hinnat eivät ole päätä huimaavat. Esineitä lähtee ihan pilkkahintaan. Kynttilänjalat ovat siinä ~2e.

Kirpputorin aukioloajat:

ma-pe 15-18
la 12-15
su 12-18

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti