torstai 30. syyskuuta 2010

Taas reissu lääkäriin

Olin noin viikko sitten tosiaan lääkärissä ja sain rauhoittavaa yskänlääkettä. Nyt sitten on yskä pahentunut ja yskänpuuskat ovat äärimmäisen epämiellyttäviä, yskin lähes tukehtumiseen asti, keuhkoputki kutiaa ja on arka ja sisään ilmaa vedettäessä tuntuu ettei millään saa happea. Ja silmistä juoksee vesi. Yö meni sen verran kehnosti, että menin taas lääkäriin ja onnekseni sain saman lääkärin.

Sain astmalääkettä (pitäisi kai ottaa nytkin kun tuntuu että kurkussa on pala) ja antibiootteja keuhkoputkentulehdukseen. Lääkäri tosin sanoi (ja olin etukäteen jo diagnosoinut nettitietojen kanssa), että täysin 'oikeaoppinen" keuhkoputkentulehdus se ei ole, epävirallinen, epämääräinen tai jotain. Toivon kuitenkin että nämä auttavat ja että antibiooteista ei tule kuumetta tai huonoa oloa, koska joutuisin taas menemään kolmannen kerran lääkäriin. Ihanata.

Ostin itselleni hetken mielijohteesta (enää ei tarvitse ihmetellä, miksi työttömyysraha katoaa niin nopsaan) kaksi kukkaa, kanervan ja krysanteemin. Ihania. <3Tuo yrttipastillipussi on ostettu apteekista. Sopii hengitysteille ja sisältää mm. timjamia, hunajaa, mentholia, piparminttuöljyä, salviaa, 'dwarf pine'- öljyä ja eucalyptusta. Eli hengityksen raikastamiseen ja esimerkiksi hillitsemään yskää. Kosteuttaa kurkkua. Maukkaita ja toimivia, riittoisa pussi. Hinta 3,46e, mikä on mielestäni ihan ok rohdosvalmisteesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti