torstai 23. syyskuuta 2010

Mietoksia

Meinasin saada slaagin kun luulin, että en pysty kirjautumaan Bloggeriin ja että minun pitää asentaa joku ihme ohjelma, mutta se olikin ohimenevää. Se oli pelottavaa. Minä ja tekniikka emme sovi useinkaan yhteen. Voin sanoa esimerkiksi PowerPointille, että "Baby, meistä ei voi tulla mitään. Sinä olet tekninen, minä en."

Kävin tänään työhaastattelussa Kampin SpiceIcessa. Vaikuttaisi mukavalta työpaikalta, haastattelija oli miellyttävä. Olisi kiva jos lykästäisi, tässä on jo kauan etsitty töitä enkä halua lusia työvoimatoimiston asiakkaana, etenkin kun viime asiakaspalvelijamies oli epämiellyttävä ja suorastaan töykeä. :/ Sai tuntemaan, etten ollut muka tehnyt mitään. Minulla on vain pieni kynnys hakea työpaikkoja, koska iskee heti hirveä pelko ja ahdistus siitä, että en kelpaa. Minullahan ei ole työkokemusta, vain työharjoittelukokemusta.

Ruoholahteen kun saavuin, niin poikkesin Seamrogille. Piti olla vain tunti, pari, mutta olinkin tunteja. Niin siinä käy kun tiemme kohtaa. :D Joimme teetä, puhuimme ihmisistä, kävimme kaupassa kummityttöni Tarun kanssa. On Kaksonen horoskoopiltaan ja se näkyy; kun silmiä räpsäyttää, tyttö on kadonnut kahden huoneen päähän. Tässä Taru:
Huomenna on taas iki-ihana fantasiakirjoituspiiri! Leppävaarassa. Tätä onkin odoteltu jo viikko. Mitähän tällä kertaa?Nappasin kesän loppupuolella kuvan Seamrogin hoidossa olevasta kissasta, Tiu'usta. Mitähän lienee miettinyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti