maanantai 15. marraskuuta 2010

Erikoisia uutisia

Hatsune Miku on nuori naislaulaja, muttei ihminen. -Aloin pohtia, että joko japanilaiset ovat neroja tai sitten he ovat seonneet lopullisesti. Hienon näköistä ja aidon kuuloistakin, mutta mihin tuollaista voisi tarvita? Ja eikö se maksa aika paljon?

Porsaita on kastroitu Suomessa julmasti.
-Voi kun ovat suloisia! Ja sitten luen tekstin. "
Suomessa on kastroitu porsaita repimällä, vaikka menettely on kielletty eläinsuojeluasetuksella vuodesta 2003 alkaen, kertoo Turun Sanomat. --- Raportin mukaan 60 prosenttia suomalaisista sikaloista käyttää sallittua leikkaustapaa, loput kiellettyä. ---
Salmisen mukaan Evira on sikatilojen valvonnassa kiinnittänyt huomiota lähinnä siihen, että porsaat on asetuksen mukaisesti kastroitu alle seitsemän päivän ikäisinä."

Possurassukat. Pitäisiköhän sikatilojen omistajien tulevilta pojilta repiä kassit irti kun he ovat viikon vanhoja? Kuulostaa reilulta.

Koomikko Dennis Miller haukkui Suomen lyttyyn.
-Miksi asiasta nostetaan niin suuri haloo? Kaikki eivät pidä kaikista. Minusta se vertaus, että Suomi on joulukuusen alle kyhättävä pikkukylä on riemastuttava ja mustaa huumoria tihkuva. Ei asioita tarvitse ottaa niin vakavasti, etenkin jos kyseessä on yksi ihminen JA vieläpä koomikko.

Hmm. Laatu-uutisia. :D

-Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti