sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Argh

Onpas nyt kivaa. Ajattelin ensin, että olisin kirjoittanut siitä kuinka nanowrimoilu edistyy, mutta käytänkin postauksen valittamiseen. Ja nyt en suinkaan valita turhasta.

Ensin minulla oli vähän alle kaksi kuukautta sitten aloitus keuhkoputkentulehdukseen. Sitten sain siihen antibiootit. Kuurin jälkeen sain vähän aikaa olla suht vapaana, vaikka yskä jatkuikin. Sitten tuli pieni nuha. Sen jälkeen sain pari pikkutulehdusta. Sen jälkeen kurkkuni tuli kipeäksi, jonkinlainen nielitulehdus kai. Ja sitten tässä viikon sisään on ilmaantunut edelleenkin jatkuvan kurkkukivun lisäksi:

-pahentunut yskä
-nuha
-ientulehdus
-afta
-silmätulehdus (ah, rähmää)
-ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä korvatulehdus. Päivystyksessä en ole vielä käynyt, mutta mistä sitten tiedän? Kirjoittelin iloisena reilut 4000 sanaa stooriini, kuuntelin musiikkia korvakuulokkeilla (ja vieläpä sellaisilla, jotka eivät ole kuulontappajanappeja). Korvassani suhisi ja kuulin huonosti. Olin aiemminkin kärsinyt pienestä kuulon vähentymisestä, laitoin flunssan piikkiin.

Sitten yritin mennä kyljelleni lojumaan, niin tuli kiva vihlaisu. Kokeilin uudestaan, kyllä vihlaisi taas. Nyt sitten istun tietokoneella. Kielenikin on kipeä juurestaan. Ja vasenta korvaa kutittaa, oikea on edelleen lukossa, se edelleen suhisee ja nyt sitä jomottaa. Kuulostaa hyvältä, eikös?

Huomenna minulla piti olla Ruohonjuuresta voitettu kurssi raakasuklaan valmistamisesta (arvo 79e) ja olin innoissani että jee, nyt paistaa välillä aurinkokin tähän risupehkoon. Mutta ei sitten. Jos on tulehdus korvassa ja joudun huomenna päivystykseen (tai mikä parasta, yöllä) niin sitten en välttämättä pääsekään kurssille, vaikka olisin muuten suht terveen oloinen. Tämä onkin todella kivaa. Ei, minua ei tietenkään, missään tapauksessa, vituta. Ei niin yhtään.

Lähinnä masentaa.

-Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti