tiistai 4. joulukuuta 2012

Veronpalautuksia odotellessa

Liian suuressa veroprosentissa on se hyvä puoli, että saa "ilmaista joulurahaa" sitten viides päivä joulukuuta. Mietin meneväni Ikeaan ostamaan ison muhkean tyynyn televisionurkkaukseen. Nojatuoliakin olen miettinyt, mutta se veisi aika paljon tilaa ja saituus sitä paitsi kuiskii jättämään sen väliin.

Sitten pitäisi ostaa ihan ruokaakin, ja minua kondiittorina kiinnostaisi kokeilla sellaista mahdollisuutta, että tekisi joulumakeisia paleosti. Eli murskattua pähkinää, kookosöljyä, kaakaojauhetta ja hunajaa, näin niin kuin esimerkkinä.

Tosin olen jo luvannut itselleni, että joulun saan syödä mitä mieli tekee kun se on vain kerran vuodessa. Ja voi olla että ensi vuoden alussa on taas uudet ruokakujeet mielessä. Olenhan sentään hyvin vaihtelunhaluinen tapaus. :p

Tänään poden flunssaa, joka jatkuu, jatkuu. Nuhaa on. Selkä ei ole pahemmin enää kipeä ja toivottavasti ei kipeydykään. Pitäisi mennä verikokeeseen ensi viikolla (jee, löysin kalenterini), varmaan taas tulehdukset pitäneet sokeriarvoa koholla. Mutta minkäs mahdan. Olen kuitenkin matkalla parempaan suuntaan kuin koskaan. En aio olla liian tiukka itselleni, ettei pukkaa taas syömisongelmia, mutta jatkan samalla terveellisellä ruokavaliolla ja liikuntamäärällä. Pitää tosiaan saada herkuttelua reilusti alas. :)

Jouluaskartelujäänteet lojuvat lattialla, ne haluavat takaisin kaappiin, ja tyhjät pullot kauppaan. Siitä tulisi reilu neljä euroa ja voisin ostaa sillä hyvin tummaa suklaata. Nykyään makeanhimoon toimii usein ihan vain pari palaa tosi tummaa suklaata. :) Kivennäisvettäkin olisi kiva saada, mutta katsoo nyt...

Tämänhetkiset lempparit:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti