torstai 21. huhtikuuta 2011

Sekalaisia tapahtumia

En tiedä, tuleeko työharjoittelusta antiikkiliikkeessä mitään. Haettuani sopparin ja tuotua paikalle, omistaja alkoi venkoilemaan:

"En halua sellaista harjoittelijaa, joka ei voi olla kaikkina arkipäivinä." (Itselläni on ke-aamuisin pakollinen lääkärisysteemi ja se oli muka sopinut.)

"En halua harjoittelijaa vain kahdeksi kuukaudeksi, sen pitää olla 6kk, ei vähempää." (Oltiin sovittu 2.)

Nyt sitten odottelen vapun yli, josko hän sattumoisin suvaitsisi ottaa minut lyhyeksi aikaa. O.o En sitten tiedä, haluanko enää, jos koko työkokeiluaika olisi tuollaista vehtaamista. Ihme touhua.

- - -

Järkytyin äsken kovasti. Ystävääni S:ää kosittiin ja hän vastasi myöntävästi. Piti pari kertaa varmistaa, ettei hän vain pilaile, koska olemme ennenkin laskeneet leikkiä yllättävistä kosinnoista. :D Olen hieman sekaisin. Ja S vain: "Sä teet sitten mun hääkakun." AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

- - -

Tänään on viimeinen fantasiakirjoituspiiri. Se siirtyi viime viikolta kun ohjaaja oli kipeä. Tein vanhaa kirjaa muistuttavan kakun, jonka päällä makoilee lohikäärme. Kuvaa tulee sitten piakkoin. Harmittaa vähän, että piiri loppuu, vaikka se kestikin puoli vuotta, mutta meistä on nivoutunut aika tiivis ryhmä ja on ollut mukavaa saada haastaa itsensä sekä saada palautetta omista tekeleistään. :)


Tähän loppuun voisi linkittää Munamiehen Pomppufiilis- kappaleen, se kuvaa tämänhetkisiä fiiliksiäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti