torstai 20. tammikuuta 2011

Torstai

Näin hienoon otsikkoon päädyin. Ei ole viime aikoina oikein kirjoitusinspiraatiota ollut, mutta piti silti eiliseksi väsätä novelli kirjoituspiiriin, joka jatkuu tänään aina huhtikuulle asti.

Oli kivan näköistä ulkona, huurteisia ja lumisia puita. Kävin yhdessä haastattelussa ja pääsin sisään, yay. En kerro tarkemmin millaisesta ryhmästä on kyse, enhän voi jakaa kaikkea kanssanne.

Uusi lukijakin on saapunut, tervetuloa! ^^

Eilen vietin veljeni synttäreitä, vaikka virallinen päivä olikin tiistaina. Oli mokoma pyöräyttänyt vegaanisia aleksanterinleivoksia. Pohjassa oli kuitua, se näkyi. Ja välissä oli kuulemma jotain appelsiini-jotainhilloa ja päällismassassa oli viherherukkamehua. Ihan ok sovitelma, mutta olen tosin sitä mieltä, että leivonnaisten pitää olla puhtaasti vehnäjauhoista, ellei toisin sanota. Tai jos haluaa tehdä "terveellisempiä" makukokemuksia, niin vain kotona. Leivoksethan on tehty paheelliseen ja hedonistiseen nautintoon. Veljelle annoin lahjaksi 12 apinaa- elokuvan.

Tänään on tosiaan kirjoituspiiri. Aiheena oli joko ajan pysähtyminen tai huomattava hidastuminen, tai sitten jokin päätös, josta päähenkilö pitää kiinni kynsin ja hampain. Valitsin ensimmäisen, mutta aika ei pysähdy, se vain hidastuu ja koska pidän selityksistä, selitän novellissa miksi. :) Novelli ilmaantuu vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti