lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulupäivä

Meillä on perinteisesti ollut sukulaisia joulupäivällisellä. Närästää jo ajatuskin jouluruoasta. Ihan hyväähän se on, mutta vatsa ei kestä. Heräsin kahdeksalta kun en saanut enää unta, pottumaista.

Eilen sitten saatiin lahjat. Vähän mieltä väänsi kun paketeista paljastui yhteensä 1,5kg suklaata. Ja vielä kaikki olivat täytesuklaita, joissa on jotain räkää sisällä - itse pidän suklaasta, jossa kaakaoprosentti on yli 50%, jopa yli 70% ja jotka ovat ehtaa tavaraa, korkeintaan on nougatia tai marsipaania esimerkiksi. Mutta parhaimmat suklaat olivat mummolta, Suomi-mustikkakonvehteja.

Mutta muuten oli ihan hyvät lahjat. Paras lahja oli marmorinen, pyöreä ja pyörivä härveli, alun perin kai juustotarjottimeksi tarkoitettu, mutta isä tarkoitti kakun pyöritykseen ja suklaan temperointiin. Siihen kun tarvitaan joko marmorialusta tai vastaava kylmä, missä suklaa temperoituu nopeasti. :)

(rakastan variksia, ihania!)
Tänään pitäisi sataa lunta. On ainakin jouluisaa. Kauhean nuutunut olo vaikka hiuksetkin on pesty. Se on se joulun suorittaminen mikä painaa päälle, mur. Serkun työkaveri oli sanonut hyvin: "Ei millään jaksaisi suorittaa joulua."

Ja Kampin Joulumaailmaa on ikävä. Siellä oli kiva olla duunissa ja oli leppoisaa, vaikka välillä näpit vähän jäätyivätkin. Tässä tunnelmia:

Seamrog ja hänen veljensä

näkymä kojultamme

Seamrog edustaa

itse edustan

koska meillä oli niin muukaavaa...
Huokaus. Oli siellä niin kivaa ja näkymätkin olivat mieltä ylentävät. :)

Pitäisi kai harjata hiukset ja paneutua stressaamaan vielä vähän joulua. Onneksi kohta on uusivuosi.

1 kommentti:

  1. Ei helvetti repesin tolle ekalle Joulumaailma-kuvalle. :DD

    VastaaPoista