torstai 22. elokuuta 2013

Mistä tietää olevansa rakastunut?

Sitä olen miettinyt viime aikoina. Kaikista polttavinta koko tunnejutussa on se, että tiedän olevani tunteitteni kanssa yksin, koska henkilö on varattu, naimisissa, perheellinen ja minua reilusti vanhempi, eikä myöskään tiedä mitään mitä mielessäni pyörii.

Aikaisemmin olen ollut ihastunut eri tavoilla. Ensi-ihastumisen huuma, sitten lieviä tapauksia monta, muutama perusihastuminen, sitten huumaantuminen narsistin pauloissa. Ja nyt tämä. Mistä hitosta oikein tietää, että on rakastunut?

Sen vain ymmärsin viime yönä runojen pulputessa päässäni, että en halua menettää yhteyttäni vastapuoleen. Onko se sitten rakastumista?Jos olisit kukka,
haluaisin tietää missä kasvat.
Siellä olisi varmasti lisää sinunlaisiasi
tuomassa iloa kaikille,
jotka ovat poimimassa kukkia
onnellisuuden maljakkoon
ollakseen taas eheitä.
22.08.2013

4 kommenttia:

 1. Kun rakastuu, niin sen tietää kyllä.

  Kaunis runo.

  VastaaPoista
 2. Moni sekoittaa vahvan ihastumisen rakastumiseen, itse sanoisin että kyllä sen tuntee kun on rakkaudesta kyse. Itse olen ollut rakastunut oikeasti palavasti vain kerran, siihen ensirakkauteeni.

  VastaaPoista
 3. voih, inhottava tilanne. tietääkö vastapuoli tunteistasi? perhe ja ikäero ei ole välttämättä este vaan hidaste. ;D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: En usko että tietää. Hän tietää, että pidän hänestä ja olen kiinnostunut hänen mielenmaailmastaan. Mielestäni ikäero ei nyt haittaa, mutta avioliitto... Se on sellaista, jota en mene sörkkimään.

  VastaaPoista