tiistai 20. elokuuta 2013

Kesäinen tiistai

Vaikka syksy alkaakin pikkuhiljaa hivuttautua kohti, tänään on kuitenkin aika kesäinen olo. Aurinko paistaa, pilviä tuskin ollenkaan, lämpötila L-Pasilassa 24. Ihanaa! En ole jousiammuntaa koko vuonna vielä päässyt harrastamaan, mutta sellaista se on. Ehkä vielä jaksan virittää jousen ja mennä Ruskeasuon ampumaradalle. Viime vuonna siellä tulikin uutteraan käytyä.

Ravintolapäivä meni hyvin. Eipä minusta rikasta tullut, mutta käteen jäi muutama kymppi materiaalien maksettua itsensä takaisin. Ja tapasin paljon eri ihmisiä. Loput muffinssit lahjoitin Kulttuuripaja Elvikseen, joka on Niemikotisäätiön harrastetyyppinen paja nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Annettiinpa minulle myös muutamia euroja muffinsseista, vaikkei olisi tarvinnut. :)

Kävin eilen Kampin Globe Hope- liikkeessä ja löysin tosi kivan käsilaukun. Laukkuja ei ole koskaan liikaa. Kaikki tuotteet liikkeessä on valmistettu kierrätysmateriaalista. Esimerkiksi tämä laukku on ollut aikaisemmin osa Suomen armeijan kaasunaamarikassia. Jokainen esine puhuu omalla äänellään ja kertoo alkuperästään.

"I've experienced a lot as the flap and back wall of a finnish army gas mask bag."

Laukun tyylilaji on Varis, se maksoi aiemmin 38e, mutta oli nyt alennuksessa ja lähti siis mukaani 19 eurolla. :)

Harmikseni en löytänyt netistä kuvaa, koska kyseessä on siis poistotuote. Mutta suosittelen käymään kaupassa. Siellä on vaatteita, rahapusseja, laukkuja, kasseja, rintakoruja, korvakoruja ja kaikkea muuta mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti