keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kämpän järjestelyä

Olen sen verran aktiivinen sisustaja, että nyt on tullut aika siirtää huonekaluja ihan kunnolla. Tällä hetkellä siivoan turhia tavaroita pois, että saan pöydän kasaan. Ovesta sisään tultaessa vasemmalta oikealle järjestys on nyt tämä: sänky, pikkulipasto, kirjahylly, istuinnurkka, pöytä. Sängyn aion jättää omalle paikalleen, mutta pikkulipaston ja kirjahyllyn tilalle tulee pöytä. Kirjahylly siirtyy nurkkaan television seuraksi, samoin istuinnurkka. Saan sitten mukavan askartelu-oleilualueen.

Olen nyt asunut tässä solussa heinäkuun alusta asti. Mistä tätä tavaraa oikein tulee? On hirveästi lehtileikkeleitä, askartelutarvikkeita, kirjoja, tärkeitä papereita, kaikenlaista pientä sälää... Ja toisaalta kun huoneen suurimmat seinät ovat hyvin rajoitetusti käytössä, on haasteellista sisustaa niin että huone näyttää tilavalta. Toisella puolella nimittäin on kaksi ikkunaa, toisella ovi ja kolme seinään upotettua kaappia. Sänkyä esimerkiksi ei voi laittaa siten, että päätypuoli olisi ikkunallista seinää vasten ja jalkopääty kaappeja kohti, koska muuten niitä ei saisi auki. Patjalla olenkin jonkin verran nukkunut sillä tavalla, sillä se ei rajoita kaapinovien liikkumatilaa.

Toivon uudelta järjestykseltä sitä, että saan paremmin kasveille valoa ja isommalle porukalle pöydän ääreen enemmän istumapaikkoja, ja että aluejako on edelleen selkeä huoneessani: makuuosa, työskentelyosa ja olohuoneosa.

Kuustakin olen miettinyt, se mahtuisi uudessa sisustuksessa olohuoneosaan. Se vaan ärsyttää, että vaikka nyt jouluttaakin, jouluna on sitten sellainen "fuck this, I'm not interested"-fiilis. :p Viime vuoden tuo fiilis on hyvin muistissa, oli vähän irrationaalinen ja irritating olotila. Mutta toistaiseksi odotan, että saan joululahjat valmiiksi ja valoja ikkunoihin.

Tai äh, mitäs turhia nyt kuusta laittamaan. Puolen metrin sypressi olisi hyvä, se on tuuhea ja siihen saa jotkin pienet valot ja Tiimarista löytämäni siili-aiheisen koristenauhan.

(pic from Google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti