perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hyvän mielen haaste 2012

Sain haasteen Haihattelijalta. Kirjoitan 10 asiaa, jotka saavat minut hyvälle tuulelle.


-Google



1. Eläimet. Etenkin kissat ja siilit.

2. Hyvä ruoka... parempi mieli ja enemmän makuelämyksiä.

3. Uiminen. Parasta on pinnan alla. Yrjönkadun uimahalli <3. Kun tuntee itsensä sulavaksi ja kun ei ole pahemmin pakkomielteitä. Ja saunominen.

4. Rikkoutumaton yöuni, eikä illalla ole ollut ahdistusta.

5. Hyvät pelit; esimerkiksi Facebookin Monster Galaxy ja Angry Birds, sitten Go ja sanapelit, kuten Alfapet ja Scrabble.

6. Raha. Niin ankealta kuin se kuulostaakin, raha tuo hyvän mielen, sillä se on väline muun muassa uimisen, ruoan ja shoppailun saavuttamiseen. Ja jos sitä rahaa olisi enemmän, voisin ostaa asunnon, huonekaluja, hemmotella ystäviä... :)

7. Niska-hartiahieronta. Minulla on usein niska todella jumissa, tälläkin hetkellä koko alue on ihan jumissa ja tuntuu siltä kuin kannattelisin jotain todella painavaa niskallani - hirttä, junaa tai dinosaurusta. Ja vaikka kunnon hieronnassa sattuukin, se on nautinnollista kipua: tiedän saavani paikat auki ja pumpulimaisen olon hieronnan jälkeen.

8. Valokuvaus. Pienet yksityiskohdat, hauskat sattumat tai ihana luonto.

9. Ne pienet hetket, jolloin en ole lainkaan ahdistunut, masentunut tai alakuloinen. Jolloin kaikki tuntuu raikkaalta ja valoisalta. Sellaisia hetkiä on todella vähän.

10. Taiteellinen tekeminen, oli se sitten piirtämistä, maalaamista, sommittelua, laulamista, tanssahtelua tai jotain muuta kiintoisaa. Fantasian kirjoittaminen, runot jne. Tai paperihelmien tekeminen ja niitä varten sivujen repiminen lehdistä. :)

Laitan haasteen eteenpäin Seamrogille.

1 kommentti: