perjantai 10. toukokuuta 2013

Tuottelias päivä

Päiväni tänään:


klo 9 heräsin ja käänsin kylkeä

klo 11-12 heräsin ja kuulostelin hiljaisuutta (äänekäs kämppis oli matkoilla ja yläkertalaiset eivät riehuneet)

klo 12-14 kuuntelin NLP-cd:tä ja datailin, siivosin keittiön ja lakaisin parvekkeen lattian

klo 14-15 kokkasin japanilaista munakasta ja kookos-chococcinoa

klo 15-16 vein roskat, pakkasin tilausvoisilmäpullat ja lähdin kohti punkkibussia Lauttasaaressa. Matkalla 7-ratikan pysäkille näin valkoiseksi kaniksi pukeutuneen tyypin saapastelevan kohti ja huusin "high five", kani pehmonyrkkeili takaisin kättäni vasten. Jatkoimme matkaa. Saavuin punkkibussille, otin rokotteen (puutiaisaivokuumetta vastaan, 3 vuotta on teho) ja

klo 16-17 pyörin Oranssitori-kirpputorilla. Löysin kaverille tuliaisen ja äidille luomusuklaata. Lähdin kohti mummolaa.

klo 17.20 olin mummon luona ja toimitin pullat perille sunnuntain äitienpäivää varten.

klo 17.20-21 kahvittelin mummon kanssa, juttelimme ja katsoimme undulaattien touhuja. Pesin olohuoneen ikkunat, parvekkeen oven ja lattian. Söimme illallista ja kirjoitin vieraskirjaan kiitokseni mukavasta illasta.

klo 21-22 Otin kuvan katulampun päässä huhuilevasta sepelkyyhkystä. Matkasin rautatieasemalle ja bussia odotellessani selailin pokkareita. Ostin Huoneen.

klo 22.04 istuuduin bussiin ja aloin lukea Huonetta. Hetken päästä huomasin, että olimme edenneet vain kymmenisen metriä ja bussissa oli jotain häikkää. Poistuin kyseisestä kulkuneuvosta ja menin takaisin odottelemaan uutta bussia. Kiipesin uuteen kulkuneuvoon. Juttelin takanani istuvan naishenkilön kanssa bussiliikenteestä. Jatkoin kirjan lukemista, välillä vilkuillen jumittavan bussin taakse kertyvää sumaa, joka lopulta viisaasti valitsi kiertotien.

klo 22.30 olin matkalla kohti kotia lukien uutta kirjaani. Muutamien pysäkkien päästä takana istuva nainen nousi lähteäkseen ja antoi minulle enkeli-kännykkäkorun toivotellen enkeleitä. Otin korun vastaan hämmentyneenä ja jatkoin lukemista.

Matkalla huomasin valtavan autosuman, kiitos jääkiekko-ottelun. Matkalla kotiin huomasin neljä suurta ratsupoliisin läjää, ne vaanivat tummina ja haisevina perjantaiyössä. Ajattelin: "Hmm, lannoittetta kukkahattutätien kukille."

klo 22.46 olin kotona ja vein repun huoneeseeni. Päätin jatkaa juoksuohjelmaa ja kipitin kännykkä kourassa yössä, peläten humalaisia miehiä. Viisi minuuttia rivakkaa kävelyä, 1min hölkkää, 5min rivakkaa kävelyä, 1min hölkkää ja 3min rivakkaa kävelyä. Pari miestä pelotti minua, joten suoritin 2min 15sek loppukävelystä huoneessani. Venyttely.

klo 23 jälkeen otin magnesiumtabletin lihaksilleni, kärvistelin makua ja istuuduin kirjoittamaan.

Erikoinen oli päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti