keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Väsymystä pukkaa - ja Darren Shania

Tuli eilen luettua jännitysromaania pitkään ja se näkyikin sitten unensaannissa. Tapahtumat pyörivät pitkään päässä ja pyöriskelin sängyssä aika vimmatusti ja uni oli katkonaista. Ei näin, mutta kun oli kirjanälkä.

Luen tällä hetkellä Darren Shanin teoksia. Minulla on meneillään nuorten kauhusarja Darren Shan-nimisestä nuoresta miehestä, joka erinäisten tapahtumien kautta muutetaan puolvampyyriksi. Vaikka se on nuorten sarja, ei se minua haittaa. Silloin kun ei ole pitkään aikaan lukenut, niin tuollaisesta jouhevasti etenevästä kirjallisuudesta on hyvä taas aloittaa. Darren Shania luin teininä, mutta jouduin keskeyttämään kun ei ollut sarjaa suomennettu kuin muutama osa, ja tuohon aikaan sillä englanninkielen tasolla en olisi pystynyt lukemaan mitään.

Darren Shan- sarjaan kuuluu 12 osaa, joista 9 ensimmäistä olen lukenut. Harmi vain, ettei Helmetin koukeroista löytynyt 11. osaa, mutta pitää pärjätä ilman. Viimeinen osa onkin sitten englanniksi. :)

Varasin tuolta kirjaston nettivaraamosta Darren Shan- kirjoittajan "The Saga of Larten Crepsley"n, jossa on neljä osaa. Larten Crepsley on Darren Shanin vampyyriopettaja ja hän myös veretti tyypin DS-sarjassa.


Nyt kun aivojeni mielihyväkeskus yrittää epätoivoisesti piristää minua "yooouuuu aaaarrreee sooooo beeaautifulll giiiiiirrlllll...", niin eipä se hirveästi auta. :D Pitäisi ottaa teetä tai jotain. Kahvia maha ei siedä, eikä sitä täällä olekaan, ja energiajuomia en viitsisi juoda, koska etenkin tyhjään mahaan juotuna ne saavat minut ylikierroksille; kuvitelkaa Pelle Hermannin tunnarimusiikki nopeutettuna, siltä minusta tuntuu. Eli olen kofeiiniherkkä, mutta kun energiajuomat ovat hyviä niin minkäs teet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti